6 jel, ami szerint komolyan gondolja a kapcsolatotokat

A férfiak nehezen szánják el magukat nagyobb lépésekre, de vannak olyan apró dolgok, amelyek arra utalnak, hogy párod veled tervezi a jövőjét. Ez természetesen még semmire sem garancia, de nézzük, melyek a biztató jelek!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 26. bencze.aron

A férfiak nehezen szánják el magukat nagyobb lépésekre, de vannak olyan apró dolgok, amelyek arra utalnak, hogy párod veled tervezi a jövőjét. Ez természetesen még semmire sem garancia, de nézzük, melyek a biztató jelek!A család fontossága

Nem okoz neki gondot, ha be kell mutatnia a szüleinek, sőt, keresi az alkalmat, hogy több időt tölthess velük. Fontosnak tartja, hogy kölcsönösen jó viszonyt ápoljatok.

Ugyanakkor ő sem zárkózik el a te családodtól, nem próbálja meg kivonni magát a közös programokból, igyekszik a kedvükben járni. Mindez azt jelenti, hogy nem csak te vagy fontos neki, hanem a hozzátartozóid is, hiszen elképzelhető, hogy úgy tekint rájuk, mint jövőbeli családtagjaira.

A baráti társaság új tagja

Lényegesnek tartja barátai véleményét, ezért ha mindenhol reklámoz, akkor valamit már elértél nála. Szívesen megosztja veled a barátokat, nem jelent gondot számára, ha te is ott vagy a pasis összeröffenéseken. Néha azért maradj otthon vagy szervezz programot a barátnőiddel! Ha igazán érdekled, akkor barátaidat is szeretné megismerni és jó benyomást tenni rájuk. Hiszen tudja, hogy fontosak neked.

Én helyett Mi

Az élete már nemcsak saját magáról szól, hanem te is szerves részét képezed. Már nem csak „én” van, hanem „mi”, előszeretettel használja a többesszámot, például ha egy barátja érdeklődik, hogy mit csinál éppen, akkor nem azt mondja, hogy „filmet nézek”, hanem hogy „filmet nézünk”. Ez nem tudatos, ezért többet jelenthet, mint bármely szerelmes szó.