7 romantikus és megható karácsonyi könyv – Ezektől garantáltan ünnepi hangulatunk lesz

Nincs is jobb télen, mint egy plédbe burkolózva olvasgatni egy kis teával a kezünkben. És mivel már szinte csak egy hónap van karácsonyig, megmutatom a legjobb sztorikat, amiktől azonnal ünnepi lázba jöttem én is. Szerezd be őket, és merülj el a varázslatos történetekben!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. november 24. FemCafé

Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda

Pierce Waverlynek, Devonmont grófjának nem volt boldog gyermekkora, hiszen szülei már kicsiként lemondtak róla, és a rokonaikra bízták a nevelését. Az azóta férfivé vált Pierce ezért mindig haragudott rájuk, de egy levél az egész életét megváltoztatja, ugyanis azt írják benne, hogy édesanyja halálos beteg. Ezért erőt vesz magán, és meglátogatja az asszonyt, de a birtokra érkezve rá kell jönnie, hogy átverték, mégpedig azért, mert Camilla, a házvezetőnő elhatározta, hogy kibékíti a családot, méghozzá bármi áron. De vajon sikerül neki? A megbocsátásról és a szerelemről szóló magával ragadó történetből kiderül!

reading-by-fire

Debbie Macomber: Első hó

Ennek a romantikus olvasmánynak a középpontjában az egyetemista Ashley Davison és az egykori katona, Dashiell Sutherland áll, akik mindketten Seattle-be utaznak különböző okok miatt. A reptéren azonban rá kell jönniük, hogy az ünnepi forgatag megnehezíti a dolgukat, ugyanis a karácsony előtti utolsó járatra elfogytak a jegyek. Ezért azonnal az autókölcsönzőhöz sietnek, ahol viszont csak egy kocsi maradt szabadon, így kénytelenek együtt utazni annak ellenére, hogy egyáltalán nem tartják szimpatikusnak a másikat. Hamarosan azonban beszélgetni kezdenek, és észreveszik, hogy sok közös van bennük, de a karácsonyi megpróbáltatásaik még itt sem értek véget…

Szurovecz Kitti: Hópelyhek a válladon

Arlene, a 28 éves riporter úgy érzi, megunta az életét, és egyetlen dolog van csak, ami képes boldoggá tenni, mégpedig az, ha a lányával lehet. Éppen ezért hirtelen úgy dönt, elhagyja férjét, és gyermekével együtt nagyanyjához költözik. Nem sokkal később a városban találkozik Haydennel, a sikeres és persze nagyon is jóképű jégszobrásszal, és szinte első látásra beleszeret, azonban kiderül, hogy van valami, amit a férfi eltitkol előle, ez pedig az egész életüket tönkreteheti.

A többi könyvért katt ide!