77 évvel később találta meg az édesanyját az erőszakból született asszony

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 03. czefernek.lena

Száz évesen talált rá örökbe adott lányára az asszony, akinek gyermeke egy kislánykori erőszakból fogant – írja a Blikk.


A 100 esztendős dél-dakotai Minka Disbrow annak idején egy farmon nevelkedett,  de 16 évesen őt és barátnőjét megerőszakolta három férfi, amikor hazafelé sétáltak – írja a Blikk. A lap beszámolója szerint a szülők lányotthonba küldték szülni a megesett lányt, s nem engedték, hogy hazahozza a kisbabát. Minka gyerekét végül egy norvég lelkész és felesége adoptálta, s Betty Jane-nek nevezték el.

Az asszony idővel férjhez ment és két gyereke született, de mindig magánál tartotta az örökbe adott kislány fényképét, folyamatosan érdeklődve a hogyléte felől az örökbefogadási ügynökségnél. Később a kapcsolat megszakadt, s Minka 94 évesen imádkozni kezdett, hogy még egyszer az életben láthassa a lányát.

Nem sokkal később megcsörrent a telefon, és egy Mark Lee nevű férfi kereste az asszonyt. A férfi, aki asztronauta lett, és négy űrutazásban vett részt, egyike Betty Jane hat gyermekének. Minka és 77 éve nem látott lánya végül találkoztak, és azóta is szoros kapcsolatban vannak – írja a Blikk.