8+1 kreatív mód, ahogyan közölheted a leendő apukával a nagy hírt!

Az a hír, hogy eggyel többen leszünk mindenféle kreativitás és extra körítés nélkül is csodálatos. Ettől függetlenül persze sokan vannak, akik szeretnek egy kicsivel többet hozzáadni a nagy bejelentéshez, hogy még izgalmasabb, még maradandóbb legyen. Tippek következnek, hogyan közölhetjük a nagy hírt apával.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. június 06. Babafalva

Scrabble

Ha van otthon ebből a társasból, akkor ilyen formán ki lehet rakni az üzenetet az asztalra, hogy amikor a leendő apuka hazaér már ez várja. Az eggyel nehezebb verzió, ha leültök játszani és reménykedsz, hogy a megfelelő betűk kijönnek… Persze a játék hevében nem biztos, hogy érteni fogja a párod a célzást!

Személyre szabott póló

Ez meglepően elterjedt megoldás egyébként – persze tőlünk nyugatabbra – viszont számos kreatív ötletet beletehetsz. A kicsi lábnyomtól és az üzenetektől kezdve egészen a gólya szimbólumon át, amit csak szeretnél! Amikor hazajön a munkából viseld ezt és figyeld az arcát! Ennek a másik változata, hogy neki csináltatsz pólót, például: “Ez a pasi apa lesz!” felirattal és átadod neki!

Babaruhán az üzenet

Szerencsére ilyeneket már szinte minden sarkon, piacon lehet kapni és ha nem Te szerzed be az elsőt, akkor lehetséges, hogy a barátaid fognak meglepni hasonlóval! Mindenesetre kiváló meglepetés. Így add át: egy kis dobozkába hajtsd össze csomagold be és csak figyeld a reakciót!

A többi tippért kattints ide!