9 borzalmas filmes sztárpár, akiket vétek volt összeboronálni

Most nem biztos, hogy szeretni fogtok minket, pedig van ebben igazság. A FemCafé válogatása.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
film
2017. július 01. FemCafé
  1. Anne Hathaway és Adrian Grenier

2006-ban mutatták be a mozikban Meryl Streep és Anne Hathaway filmjét, Az ördög Pradát visel címmel. Az Anne Hathaway által alakított Andy és Adrien Grenier karaktere, Nate között semmiféle kémia nem volt. Arról nem beszélve, milyen borzasztóan viselkedett a pasi, amikor kiderült, a lánynak Párizsba kell utaznia, különben kirúgják. Ennyit arról, hogy támogassuk a másikat az önmegvalósításban.

 

  1. Bonnie Wright és Daniel Radcliffe

A Ginny Weasley-t és Harry Pottert alakító színészek nem igazán éreztek egymásra, nagyon furcsák voltak a közös jeleneteik. Lehet persze vitatkozni, de nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így látták. Egyébként ez az egész nem olyan egy picit, mintha Harry a legjobb barátját, Ront venné feleségül?!

 

  1. Jennifer Lawrence és Chris Pratt

Bár Jennifer Lawrence és Chris Pratt esetében nagyon is működött a kémia, sokak szerint mégis elég rémes volt, amit párként bemutattak. Néhány filmrajongónak azzal van ugyanis gondja, hogy Pratt karaktere, Jim önző módon eldönti, mi legyen a lány, Aurora sorsa. Szerintük emiatt már nem egy sci-fi-be ágyazott romkomról van szó, hanem durva pszicho-horrorról.

 

 

 

A cikk ide kattintva folytatódik.

(Fotók: Pinterest)