9 évesen szülte meg gyermekét!

Egészséges kisbabát hozott világra egy 9 éves kislány Mexikóban - számol be erről a nem mindennapi esetről a Daily Mail. A baba január 27-én született a nyugat-mexikói Zapopan városban, 2,7 kilogrammal.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 07. bencze.aron

Egészséges kisbabát hozott világra egy 9 éves kislány Mexikóban – számol be erről a nem mindennapi esetről a Daily Mail. A baba január 27-én született a nyugat-mexikói Zapopan városban, 2,7 kilogrammal.


A leányanyát feltehetőleg egy 17 éves fiú erőszakolta még 8 éves korában. A hatóságok vagy nemi erőszakkal, vagy gyermekbántalmazással gyanúsítják az apát, egyelőre még nem tisztázódott, hogy mi a vád. Egyelőre nem tudni, mikor tisztázódik a helyzet, ugyanis az apa szökésban van.

Mexikóban egyébként durva abortusztörvények vannak, hiába kislány valaki, ha nem bizonyított a nemi erőszak, nem szakíthatja meg a terhességet. Ellenkező esetben akár börtönbe is kerülhet. Mind a leányanyát, mind babáját mára kiengedték a kórházból. Az orvosok szerint jól vannak, de komoly felügyeletet igényelnek az anya fiatalkora miatt.