9 tipp, hogy ne múljon el a szerelem

A házasság minden emberi kapcsolatnál különlegesebb szövetség. Íme 9 tipp, amellyel bebiztosíthatod szerelmetek folytonosságát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 21. czefernek.lena

Sokminden képes szétszakítani egy párkapcsolatot. A legfőbb indokok között az szerepel, hogy a párokat már csak annak emléke tartja, össze, milyen volt a „régi szép időkben”. Pedig a házasság minden emberi kapcsolatnál különlegesebb szövetség. Az eHow.com összegyűjtött 9 tippet, amellyel bebiztosíthatod szerelmetek folytonosságát.


1.

Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a külső szépség nem tart örökké. Azt is fel kell fedezni, hogy egy idő után valakinek a belső szépsége fantasztikus virágba szökken. Ne hagyd, hogy a párod külseje legyen az értékítéleted középpontjában, fókuszálj a sokkal fontosabb belső értékekre!

2.

Legalább havonta egyszer vegyetek részt a pároddal valamilyen társasági eseményen. Ezt valószínűleg gyakrabban tettétek a kezdeti időkben és bizonyára nagyon jó móka volt.

3.

Nem szabad hagyni, hogy a pénz közétek álljon! Ha financiális problémáitok vannak, beszéljetek róla és dolgozzatok ki egy megoldási tervet! Tudatosítsátok magatokban, hogy a nagyvilágban lévő krízis sajnos kihat a ti életetekre is, de ti át tudjátok vészelni ezt, hiszen két emberen jobban eloszlik a teher! Ha viszont van elég pénzetek, akkor arra kell vigyázni, nehogy közétek álljon egy csinos, de feslett harmadik, aki szétrombolhatja a köztetek lévő összhangot.

4.

Kommunikáljatok! Ne hagyd elkedvetleníteni magad, ha a párod szerint nem áll jól a kedvenc ruhád! A konstruktív kritikát el kell fogadni. És bizonyára még kismillió ruha sorakozik a polcon, amiben jól nézel ki.

5.

Minden nap bókolj vagy dicsérd meg a párodat valamilyen indokkal!

6.

Hetente egyszer adjatok egymásnak ajándékot! Még akkor is, ha csak egy apró üzenetről vagy finom gyümölcsről van szó! Meg fogtok lepődni, hogy ez az apró gesztus milyen sok örömet okoz majd mindkettőtöknek! Ha csak te kezded el az ajándékozást, akkor se csüggedj! Meglátod, a párod is rákap majd az ízére egy idő után!

7.

Időről időre költsetek egymásra valamilyen különleges módon (természetesen csak annyit, amennyit a pénztárcátok megenged). Ez lehet egy mozi, egy vacsora a kedvenc éttermetekben vagy egy hétvégi kiruccanás, amiről a másik annyit álmodozott.

8.

Ha kimozdultok, kéz a kézben tegyétek.

9.

„Szeretlek” – ezt minden egyes nap ki kell mondani egymásnak!