A családja jövőjéért énekel az X-Faktoros

Az X-Faktor olyan Gergőnek, mint egy megvalósult álom… A legutóbbi élő show-ban ő volt az egyetlen versenyző, akinek előadása után egyszerre ugrott fel a székéből mind a négy mentor - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. október 25. bencze.aron

Az X-Faktor olyan Gergőnek, mint egy megvalósult álom… A legutóbbi élő show-ban ő volt az egyetlen versenyző, akinek előadása után egyszerre ugrott fel a székéből mind a négy mentor – olvasható a Best Magazinban.


Sikere feletti örömét azonban olykor beárnyékolja, hogy a felesége hogyan boldogul két pici gyerekükkel A 24 éves apuka a salgótarjáni panelből néhány hónappal ezelőtt álmodni sem mert arról, hogy valaha is megadatik neki, hogy olyan körülmények között élhet, mint az X-Faktor Házban. Gergő és felesége, Niki négy éve házasok, és a pénz sosem vetette fel őket. Ennek ellenére sosem panaszkodtak. Most azonban nehéz időszak vár rájuk, hiszen a 25 éves anyukára hárul a családfenntartás, ő maradt otthon két és fél éves kislányukkal és egyéves kisfiukkal. Bár azt hihetnénk, hogy könnyű beleszokni a jóba, Gergő mégsem tudja tiszta szívből élvezni a gondtalan hétköznapokat…

„Hihetetlenül jó érzés, hogy itt lehetek ebben a gyönyörű lakásban, a miénk ugyanis ennél jóval kisebb és szerényebb – kezdi Gergő. – De nemcsak az okozott meglepetést, hogy milyen szép helyen lakhatok. Rég láttam ennyire telipakolva hűtőszekrényt… Tudom, hogy akár élvezhetném is a helyzetet, de gyakran eszembe jutnak az otthoniak, hogy vajon a két gyerekem és a feleségem hogyan boldogulnak nélkülem. Az értük érzett aggódás néha megvisel, de bármennyire is furcsa, ez ad erőt a versenyhez! Nemcsak magamért, értük is énekelek, hogy egyszer én is megteremthessem nekik mindazt a kényelmet, amiben most részem van. Azt szeretném, ha soha többé nem kellene azon gondolkodni, hogy bevásároljunk, vagy az albérletet fizessük.”