A karácsonyból is lehet Guinness-rekordot csinálni?

A világ legnagyobb karácsonyfája, leggiccsesebb télapója, legdrágább díszei, legnagyobb adventi naptárja, és legnagyobb Mikulásgyűjteménye - a Guinness Rekordok Könyvében egy rakás karácsonyi rekordot találtunk, és némelyik még tényleg meglepő is tud lenni. Gondolta-e volna például, hogy a legnagyobb bevételt hozó karácsonyi film a Grincs?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 26. szabo.daniel

A világ legnagyobb karácsonyfája, leggiccsesebb télapója, legdrágább díszei, legnagyobb adventi naptárja, és legnagyobb Mikulásgyűjteménye – a Guinness Rekordok Könyvében egy rakás karácsonyi rekordot találtunk, és némelyik még tényleg meglepő is tud lenni. Gondolta-e volna például, hogy a legnagyobb bevételt hozó karácsonyi film a Grincs?


Mennyi idő alatt futja a maratont a Világ Leggyorsabb Mikulása? Milyen a Világ Legidősebb Karácsonyfája? Mit aggassunk a fenyőre, hogy megdönthessük a Világ Legdrágábban Díszített Karácsonyfája címet?  Látott-e már több ezer Télapót egy kupacban? Nézze meg galériánkat, és fog! És egy rakás további karácsonyi Guinness-rekordot is.