Családháló

Kezdőoldal Színek A legboldogabb iskola

A legboldogabb iskola

Megválasztották a legboldogabb általános iskolát az Egyesült Királyságban. A döntés érdekessége, hogy az intézmény egy kifejezetten hátrányos környéken van, ahol a tanárok sokszor saját maguk mossák ki az arra rászoruló diákok ruháit és pótolják a legnagyobb titokban a karácsonyi ajándékokat – számol be róla a csalald.hu.

csalad.hu,

A Lancashire megyében fekvő Fleetwood általános iskolája, a Flakefleet lett a legboldogabb az Egyesült Királyságban, méghozzá pontosan azért, ahogyan a tanárok és a személyzet viszonyul a diákokhoz és mert minden nehézség ellenére megpróbálják a boldogságot a napi munka középpontjába állítani.

„Az elmúlt hónapokban a kollégák enni hoztak a gyermekeknek, kimosták a ruháikat és szükség esetén születésnapi és karácsonyi ajándékokat is vettek nekik. Mindezt úgy, hogy közben mindenki megőrizhette a méltóságát” – írta a pályázatban Dave McPartlin igazgató.

„Mindannyian nagyon izgatottak lettünk, amikor kiderült, hogy felkerültünk a szűkített listára, az pedig, hogy mi lettünk a végső győztesek is, maga a megvalósult álom” – ezt már a brit HuffPostnak mondta az iskola vezetője.

„Egyike vagyunk azoknak az iskoláknak és cégeknek, ahol felismerték, hogy a boldog munkaerő sokkal jobban dolgozik. Nem kétséges, hogy a boldog diákok jobban teljesítenek az iskolában” – tette hozzá Dave McPartlin.

A cikk itt folytatódik.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Rétvári: mindenkinek fontos a részvétel a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción

A családok védelméről szóló nemzeti konzultáción való részvétel fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Vácon, sajtótájékoztatón, ahol...

Close