A Megasztár mindent megtesz gyermekeiért

Alaposan átváltozott: Gáspár Laci piros ruhát öltött, szakállt ragasztott, és idén ő maga hozta az ajándékokat - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 11. bencze.aron

Alaposan átváltozott: Gáspár Laci piros ruhát öltött, szakállt ragasztott, és idén ő maga hozta az ajándékokat – olvasható a Best Magazinban.


A bulvárlap cikkében arra is kitér, hogy a kis Lacika most látott először Mikulást, míg Miri duplán ünnepelt, ugyanis ő ezen a napon született… Az énekes nem tagadja, hogy számára ma is ugyanolyan fontos a Mikulás, mint amikor még ő várta a jóságos télapót. Bár az élményhez olykor keserűség is társult, az emlékek talán ezért is maradtak meg benne ennyire élénken. „Egyszer a sarki trafikban kinéztem egy hatalmas csillogó autót, és már novemberben megírtam a Mikulásnak, hogy ezt a csodajárgányt kérem ajándékba. Ám amikor eljött a nagy nap, és kibontottam az ajándékot, csak egy kicsi bohóc volt benne. Nagyon szomorú voltam, a szüleim alig tudtak megvigasztalni. Csak később, nagyfiúként értettem meg, hogy azért nem kaptam meg az autót, mert nem volt rá elég pénzünk. A csalódottság érzése azonban ma is bennem van, ezért mindent megteszek azért, hogy gyermekeimnek soha ne kelljen nélkülözniük.”