„A nők akkor virulnak ki, amikor mellettük van egy igaz társ”

Zsolttal együtt készülnek a New York-i maratonra A csodálatos „Éj Királynője” talán még sosem volt ilyen boldog, mint most. Pedig miután elvált második férjétől, sokan úgy gondolták, hogy a csalódás után elzárkózik majd a férfiaktól. Ám nem így történt - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. október 12. bencze.aron

Zsolttal együtt készülnek a New York-i maratonra A csodálatos „Éj Királynője” talán még sosem volt ilyen boldog, mint most. Pedig miután elvált második férjétől, sokan úgy gondolták, hogy a csalódás után elzárkózik majd a férfiaktól. Ám nem így történt – írja a Best Magazin.


A mindig mosolygós operaénekes le sem tagadhatná, hogy valami új kezdődött az életében. Nem titok, hogy a háttérben egy friss, épp csak elkezdődött szerelem áll. Azt mondja, párjával, Zsolttal még nagyon törékeny, mindössze pár hónapos a kapcsolatuk, ezért kissé félve mesél róla. Ám annyit azért elárul, hogy negyvenkét évesen is rátalálhat az emberre a boldogság. „A nők általában akkor virulnak ki, amikor mellettük van egy igaz társ. Ez alól én sem vagyok kivétel. A mai boldogságomhoz kellett ez a találkozás, az új szerelem, ami erős fénnyel világította meg az igazi énemet” – mondta Erika, aki szerencsésnek tartja magát, hogy mindig volt oka boldognak lenni.

„Tizennégy év együttélés után, amikor véget ért az első házasságom, bevallom, szorongtam. Féltem, hogy mit szól majd ehhez a sokszor kritikus közönség, és a férfiak. Ismert operaénekesként úgy éreztem, hogy ezek után senki sem fog közeledni hozzám. Nem kellek majd a férfiaknak. Aztán átlendültem a mélyponton, jött az új szerelem Miklóssal, aki csodálatos ember. Tavasszal mégis csendben elváltunk, mert idővel rájöttem, hogy neki, a városi embernek nem való az én falusi életformám. Tény, hogy sokunknak nem sikerül korán rátalálni a másik felünkre, de én pozitív és nyitott ember vagyok. Sosem mondtam le a boldogságról. Nem voltam türelmetlen, és úgy érzem, a mai boldogságomért meg kellett szenvednem. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy időbe tellett, mire megismertem önmagamat. Rájöttem, hogy mi az utam, hol tartok, mire vágyom. Minden nő életében van olyan pillanat, amikor biztosan megérzi, hogy ő az a férfi, akire minidig is várt. Most valami ilyesmit érzek én is.”