A szezon legszebb gyűrűi

Talán a legközkedveltebb kiegészítő a gyűrű, hisz egy tökéletes ujjra való nemcsak finommá és kecsessé varázsolja kézfejünket, de öltözékünkhöz és személyiségünkhöz is remekül passzolhat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 01. szabo.daniel

Talán a legközkedveltebb kiegészítő a gyűrű, hisz egy tökéletes ujjra való nemcsak finommá és kecsessé varázsolja kézfejünket, de öltözékünkhöz és személyiségünkhöz is remekül passzolhat.


Alakzatok
A Topshop kínálatában megtalálható szívecskés gyűrű nemcsak letisztult, de a mentazöld berakásnak köszönhetően remekül illik az idei szezon ruhadarabjaihoz. Dorothy Perkins békeszimbólumos darabja nemcsak a bohémebb, de a hétköznapi szettekhez is remekül illik. A H&M levél alakú ékszere rendkívül finom kidolgozása miatt lehet figyelemfelkeltő kiegészítő. A General Pants villám alakú kétujjas gyűrűje fiatalos és vadóc szettekhez remekül passzol. A Pull and Bear masnis ékszere pedig még a legegyszerűbb outfitből is bájos összeállítást varázsol.

Állatok
Az állatbarátok örülhetnek, hisz ma már szinte minden élőlény ,,ékszerbe lett öntve”. A baglyok szerelmeseinek a Bijou Brigitte színes uhuját ajánljuk, míg az elefántok rajongói az ormányos ékszerbe szeretnek bele azonnal. A különlegesebb darabok rajongói a PILGRIM bogaras ujjra valóját kedvelni fogják. A Republic kínálatában a lovaglás szerelmesei is találnak kedvükre valót, míg a Stradivarius tündéri pillangós ujjdíszeket kínál.

Egzotikum
A különlegesebb darabok remekül mutathatnak egy alkalmi ruhával, ám idén akár egy visszafogott hétköznapi darabbal is kombinálhatjuk őket, hisz a mindennapokba csempészhetünk egy kis sikket. A Mango felső sorban látható gyűrűi remek választásnak bizonyulhatnak az alapdarabokkal kombinálva, hisz csak úgy vonzzák a tekinteteket feltűnő köveikkel. A Miss Selfridge kínálatában az aprólékosan kidolgozott, csöppnyi kövekkel ékesített dísz az idei trend. A Stradivarius narancssárga köves gyűrűje, letisztult vonalai miatt modern hatást kelt, mégis van benne valami régimódian egzotikus. A pompásabb, antik hatású darabok szerelmeseinek pedig a Topshop aranyozott, kristályos gyűrűjét ajánljuk.