A tökéletes választás: magyar nőt feleségnek!

A magyar nők gyönyörűek, okosak, tehetségesek. De vajon feleségként is megállják a helyüket? Íme néhány tény(?), amelyeket eredetileg olyan külföldi férfiaknak állítottak össze, akik eddig bizonytalankodtak a párválasztást illetően.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 19. Gyarmati Orsolya

A magyar nők gyönyörűek, okosak, tehetségesek. De vajon feleségként is megállják a helyüket? Íme néhány tény(?), amelyeket eredetileg olyan külföldi férfiaknak állítottak össze, akik eddig bizonytalankodtak a párválasztást illetően.


A magyar nőkről általában…

1. Magyarországon jóval kevesebben válnak el, mint Amerikában. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a házastársaknak egyértelműen definiált a szerepük: a férfi férfi, a nő pedig nő. Ráadásul Magyarországon nem jár anyagi előnnyel, ha valaki elválik. Sok helyen a rokonsággal való kapcsolattartás része a mindennapoknak, s ők sokat tudnak segíteni, ha egy házasságban problémák jelennek meg, derül ki a Hungarian Beauty cikkéből.

2. Magyarországon a nőket mindig is tisztelték a férfiak, következésképpen a gyengébb nem képviselői meg tudták őrizni nőiességüket, és hittek a valódi nőként való megjelenés és viselkedés hatalmában.  

3. A magyar nőket úgy nevelték, hogy jó feleségekké és anyákká váljanak. A legtöbb magyar nő kötelességének érzi a férjéről és gyermekeiről történő gondoskodást. Nagyon keményen tudnak dolgozni, és mindenáron megvédik családjukat. Számukra a sok felszínes kapcsolatnál sokkal fontosabb néhány valóban jó barát.

4. Az, hogy a magyar nők a legszebbek és legintelligensebbek az egész világon, köztudott Európában, különösen Németországban. A német férfiak közül éppen ezért keresnek sokan magyar feleséget, akik ráadásul vékonyabbak és egészségesebbek, mint a német nők.

5. Az amerikai, vagy az orosz nőkkel ellentétben a magyar nők nem felszínes dolgok alapján – pénz, külső megjelenés – választanak párt maguknak, mivel számukra fontosabb a szeméyiség, az intelligencia.

6. Magyarországon a gyakorlatban semmilyen vallásos megszorítás nincs a házasságot illetően, és a legtöbb nő hajlandó felvenni leendő férje vallását. Ugyanakkor nem szabad tőlük azt várni, hogy higyjenek is valamiben! A magyarok természetüknél fogva szkeptikusak.

7. A magyar nőknek sok megpróbáltatásban volt részük a történelem során, és hozzászoktak a nehéz munkához, az alacsony jövedelmekhez, a kis dolgok megbecsüléséhez, éppen ezért a legnehezebb időkben is feltalálják magukat és lehet rájuk számítani.

A magyar feleség előnyei

1. Van még egy otthona Európában.

2. Oroszországgal és Ukrajnával ellentétben Magyarország EU-tag, és jó kapcsolatot ápol az Egyesült Államokkal is. Ezáltal egy magyar feleségnek könnyen szerezhető más országban állampolgárság, legyen szó akár az EU-ról, akár Amerikáról.

3. Egy magyar feleséggel az oldalán egy külföldi férfi könnyebben tud üzleti kapcsolatokra szert tenni például Németországban, ahol a magyarokat nagy tisztelet övezi, hiszen számos menekültjogi státuszt köszönhetnek nekik a németek a vasfüggöny lebontása előtti időszakot illetően. A németek és a franciák jobban bíznak a magyarokban, mint az olaszokban, az oroszokban, vagy az ukránokban.

4. Egy magyar feleség által a külföldi férj kapcsolatba kerülhet az ország csodálatos nyelvével, kultúrájával és konyhájával.

5. A magyar egy egyedülállóan különleges, ősi nyelv. A legtöbb magyar nő ragaszkodik ahhoz, hogy gyermekeit a saját anyanyelvén is megtanítsa. Ezáltal a gyerekek mindkét szülő nyelvét beszélni fogják, ami hatalmas előnyökhöz juttatja őket.

6. A magyar nők tudnak spórolni és szeretnek befektetni is. Ez az 1940-es években zajló elképesztő inflációnak köszönhető. Jobban szeretik a készpénzt, mint az átutalást, vagy a kártyahasználatot, mert alapvetően nem bíznak a bankokban.

7. A magyar nőkre jellemző a tanulási vágy, így nagy százalékuk felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Ez nagyban hozzájárulhat a család magasabb jövedelemszerző képességéhez és pénzügyi stabilitásához.

8. A magyar nők a statisztikák szerint jobban vezetnek, mint az amerikaiak. Ez annak köszönhető, hogy Magyarországon komolyan veszik a jogosítvány megszerzéséhez szükséges oktatást.

9. A magyar nők sokkal könnyebben alkalmazkodnak például az amerikai életstílushoz, mint az oroszok, vagy az ukránok.

(Innen szemezgettünk.)


A fenti megállapításokkal a szerkesztőség nem minden esetben ért egyet, sőt néhol azokat elég szemtelennek tartja. Az egyes pontok megjelenítésével csupán szeretnénk megmutatni, hogy egyes külföldi régiókban hogyan tekintenek a magyarokra, a magyar nőkre…