Családháló

Kezdőoldal Színek Állatok Karácsonya – a négylábúaknak gyűjtenek a NOÉ Állatotthonban

Állatok Karácsonya – a négylábúaknak gyűjtenek a NOÉ Állatotthonban

Szombaton rendezik meg az Állatok Karácsonya elnevezésű jótékonysági gyűjtést a budapesti NOÉ Állatotthonban, ahol a bent lakó kutyák, macskák és kisállatok tartásához elengedhetetlenül szükséges eszköz- és gyógyszerfelajánlásokat várják.

MTI, Családháló,

Több mint 1200 lakója számára rendez gyűjtést az ünnepek közeledtével az állatotthon, amely elsősorban külső és belső parazita elleni szereket, állatoknak és embereknek egyaránt adható gyógyszereket és étrendkiegészítőket vár, de a sétáltatáshoz használatok pórázoknak és nyakörveknek, egyszer használatos gumikesztyűknek és bármilyen takarítószernek is örülnek – közölték az állatvédők az MTI-vel.

karacsony2016

Továbbá fogadnak munkálatokhoz, etetéshez, itatáshoz használatos eszközöket, valamint talicskát, lapátot, ásót, csákányt, hólapátot, műanyag medencének használható homokozót, pormentes és tiszta forgácsot, szalmát, hőfüggönyöket, illetve tiszta és jó nedvszívó textíliákat, pokrócot, lepedőt, paplanhuzatot, törölközőt száraz és konzerv kutya- és macskatápokat is.

Az adománygyűjtő napon a kis védenceket örökbe is lehet fogadni, de csak olyanok vegyenek magukhoz állatot, akik tudják, hogy ez milyen felelősséggel jár!

A részletes lista az állatotthon honlapján olvasható.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Mit vegyél egy babának karácsonyra?

Talán a legnehezebb egy kisbabát megajándékozni. A tapasztalat azt mutatja, hogy a pár hónapos csöppségeket jobban izgatja a csomagolás, vagy...

Close