Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát!

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2011. május 23. hslaszlo

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes!


“Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában” – áll a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett pályázat felhívásában.
Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várnak, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása.

A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást kell készíteni, ez lehet akár egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg, hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat a számukra.

A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban, jpg, pdf vagy tif formátumban a sajtofoosztaly [at] nefmi [dot] gov [dot] hu címre 2011. május 31-ig kell beküldeni.
Az értékeléshez a megfelelő méret a min. 2000 x 3000 pixel, 1,5 Mb. A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérik.
Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet.

A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a Kormányzati Portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre.
A beküldők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzák és a nagyközönségnek is bemutatják.