Családháló

Kezdőoldal Színek Anya és lányai összeöltöztek – és ez most igen cuki projekt lett

Anya és lányai összeöltöztek – és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Írta: Hojdák Annamária,

Dominique és lányai, Amelia (11) és Penny (4) összeöltözős hobbija egy véletlenből indult: Dominique akaratlanul olyan csíkos felsőbe öltöztette Penny-t, mint amilyen rajta volt, aztán Amelia is olyanban bukkant elő a fürdőszobából. “Jót nevettünk rajta – meséli Dominique -, aztán, mikor aznap később képötlettel küzdöttem, gondoltuk, megosztjuk ezt a viccet mindenki mással is.” Ebből lett az #allthatisthree blog és Insta-oldal, amely a rajongók örömére folyton újabb és újabb képekkel bővül.

A fotók titka talán az, hogy amilyen fegyelmezetten tartja az adott pózt Dominique és Amelia, olyan huncutul trollkodja szép Penny. Nyilván valahol része is ez a koncepciónak, de olyan tökéletesen csinálja, hogy az jókedvre deríti az embert.


            

 

via Boredpanda, katt további képekért

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Az anya megmagyarázta, hogy miért feküdt a babája a földön a váróban

Molly Lensing kéthónapos babájával közel 20 órára ragadt a Colorado Springs repülőtéren. A róluk készült fotó heves reakciót váltott ki...

Close