Apa lesz a Való Világ egykori lakója!

Útban a trónörökös VV Bécinél (27)? A rapperként is sikeres valóságshow-szereplő meglepő fotót tett közzé az új év első napján a legnagyobb közösségi oldalon. A képen egy könyvet tart a kezében, amelynek a címe: Apa leszek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 02. bencze.aron

Útban a trónörökös VV Bécinél (27)? A rapperként is sikeres valóságshow-szereplő meglepő fotót tett közzé az új év első napján a legnagyobb közösségi oldalon – számol be az esetről a Blikk. A képen egy könyvet tart a kezében, amelynek a címe: Apa leszek.


Az egykori villalakó szerelmével, Adrival (27) november végén házasodott össze, az esküvőt pedig alig néhány hét alatt szervezték meg. A pletykák szerint a közelgő gyermekáldás miatt döntöttek a fiatalok a hirtelen lagzi mellett, de ezt akkor még határozottan cáfolták.

– Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés: letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét. Nem akartam éveket várni az esküvővel, így szinte azonnal el is kezdtük szervezni. Három hét alatt sikerült is mindent megterveznünk, aminek nagyon örültünk. Nem az az oka a hirtelen esküvőnek, hogy Adri gyereket vár. Ha jön, majd jön, mi szeretettel várjuk. Már nem rajtunk múlik! Teljes mértékben felkészültünk a baba érkezésére, minden egyes nap dolgozom rajta, hogy összejöjjön – mondta nevetve Béci.

A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy kapcsolatuk az évek alatt sok mindent kibírt, még Béci önkéntes száműzetését is, annak ellenére, hogy a ValóVilág villájában töltött hónapok alatt Béci a rajongólányok kedvence lett. A házaspár egy évvel ezelőtt költözött össze, első közös otthonukat Béci a két kezével újította fel.