Apaságra készül a Megasztár

Boldogan készül az apaszerepre Király L. Norbi, hiszen még néhány hónap, és megszületik a kisfia - számol be az eseményről a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 17. bencze.aron

Boldogan készül az apaszerepre Király L. Norbi, hiszen még néhány hónap, és megszületik a kisfia – számol be az eseményről a Best Magazin.


A különleges hangú énekes lesi állapotos barátnőjének minden kívánságát, ugyanis Niki pocakja egyre jobban gömbölyödik, és már hamar elfárad. Hogy a kismama kipihenhesse magát, Norbi romantikus balatoni hétvégével lepte meg a párját. A büszke édesapa már alig várja, hogy végre a kezében tartsa a kisfiát, addig is kedvese, Niki hasán keresztül simogathatja, becézgetheti a cseperedő babát. „Tudom, hogy megismeri a hangomat, és az érintésemre is azonnal reagál, amikor megsimogatom Niki pocakját, olyankor boldogan rugdalózni kezd – mondja Norbi. – Fantasztikus érzés, hogy nemsokára én gondoskodhatom erről a kisemberről, és pillanatok alatt felelősségteljes családapává kell válnom.” A leendő szülők abban már megegyeztek, hogy Norbi is bent lesz a szülőszobában, szeretne ő is részese lenni annak a pillanatnak, amikor megszületik a kisfia. Norbi mindvégig fogja majd annak a nőnek a kezét, aki otthont teremtett számára, és megajándékozza őt egy kisbabával.