Arcápolás mesterfokon

Nincs is szebb ajándék, mint szépséget és egészséget ajándékozni a szeretett családtagnak vagy barátnak, esetleg önmagunkat is meglephetjük egy arcápolási csomaggal. De vajon mire kell figyelni, hogy jól válasszunk? A Dr. Organic összeállítása ebben lesz segítségedre.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. november 29. Babafalva

1. Nemcsak szépít, de káros anyagoktól mentes is!

Egy karácsonyi ajándék esetében közel sem mindegy, hogy milyen típusú kozmetikumot választunk, hiszen senki sem szeretne allergiát okozó, bőrkárosító csomaggal előrukkolni. A Dr. Organic natúrkozmetikumok kőolajszármazék, SLS, parabén és mesterséges illat- vagy színezékmentesek, így bátran ajánlhatóak akár az érzékeny bőrűeknek is. Használatukkal a bennük lévő természetes hatóanyagok hatása hosszú távon érvényesül és a bőr állapotának tényleges javulását eredményezik. Óvnak a környezeti ártalmaktól, és természetes anti-aging összetevőknek köszönhetően feszesítő, kisimító hatásuk a bőr mély rétegeiben hat.

2. Informálódj és válassz!

A megfelelő arckrémek kiválasztása jóval bonyolultabb feladat, mint mondjuk egy tusfürdő vagy testápoló megvásárlása, ilyenkor fontos kideríteni azt, hogy akinek az ajándékot szánjuk milyen bőrrel rendelkezik. Ha már megszereztük a szükséges információkat, akkor látogassunk el a drorganic.co.hu honlapra, ahol sokféle bőrtípusra, korra, és problémára kínálnak megoldást.

A cikk itt folytatódik!