Az autósülés tisztítása 5 lépésben

Te szereted az autósüléseket? A használati utasításban benne van, hogy kell kinéznie, hová kell tenni, mikor milyen szögbe kell állítani, hogyan kell megdönteni vagy a pántjait meghúzni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
takarítás
2017. április 24. Babaszoba

Rengeteg információt találni a használati utasításban, de egy nagyon fontos dolgot nem említenek benne.

“Ha az emlékezetem nem csal, két babahordozónk, hat autósülésünk és egy ülésmagasítónk is volt” – meséli egy kétgyermekes édesanya a scarymommy.com-on. “A hat ülés kicsit soknak tűnik, de van úgy, hogy az ember idő közben jön rá, hogy van attól sokkal jobb és szebb, mint amink éppen van. És hiába a hatfajta autósülés, a használati utasítások információhalmazából mindegyik esetében azt a legnehezebb kihalászni, amire igazán szükségünk van. Méghozzá, hogy hogyan takarítsuk ki az autósülést.”

Neked is ismerős a probléma? Az ülések használati utasítása szerint egy kis meleg víz, némi mosogatószer és egy szivacs segítségével tisztára varázsolhatjuk az ülést. Egyszerűen hangzik. De valahogy mégsem az.

Mert az autósülések tele vannak például morzsával, amit sokszor csak egy lapos csavarhúzó segítségével lehet kikaparni a résekből. A lehetetlennek tűnő küldetés közben persze mit csinálsz? Átkozódsz. Káromkodsz. Úgyhogy semmi esetre se a gyerekek előtt takarítsd ki az autósülést, hacsak nem akarod, hogy az óvodatársai a gyermekedtől tanulják meg ezeket a szép cifra szavakat.

A cikk itt folytatódik!