Az egész internet a magyar fiú zseniális önéletrajzát olvassa!

Budavölgyi Bálint nem bízta a véletlenre, amikor beadta önéletrajzát egy nagy céghez. A 25 éves web-programozó fotót is mellékelt zseniális szövegéhez, amelyen Albert Einstein, a "dédi" ölében ül!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. augusztus 10. Családháló

“Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)”

“Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a szóló tandem kerékpározás és a húrelméleten való morfondírozás mellett, a zenélés. Játszom többek között gitáron, mandolinon és tenor banjon, mindemellett páratlan énekhanggal rendelkezem, melyről videóbizonyítékom is van.”

“Ha mindez még mindig nem lenne elég, széleskörű online marketing és SEO ismeretekkel rendelkezem. Hadd dörgöljek az orra alá néhány kifejezést a sok közül, melyeket betéve tudok: CTR, Backlink, Affiliate Marketing, Bounce Rate, CFA” – írja.

Szakmai készségei közé tartozik az object orientált mélázás, a számológép kezelés, az IT viccek ismerete és a kávéfőzés is .

Az önéletrajz folytatásáért KATT IDE!