Az ötödik császármetszés végzetes lehet – Victoria Beckham az életével játszik

Eddig minden viszályt egy újabb baba simított el a Beckham családban. Most ismét éles vita van a szülők közt, és az asszony arra készül, hogy a családi béke érdekében ötödször is szülni fog, amibe azonban belehalhat - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 28. bencze.aron

Eddig minden viszályt egy újabb baba simított el a Beckham családban. Most ismét éles vita van a szülők közt, és az asszony arra készül, hogy a családi béke érdekében ötödször is szülni fog, amibe azonban belehalhat – olvasható a Best Magazinban.


A bulvárlap cikkében kitr arra is, hogy Victoria orvosai és az asszony barátai elképedve fogadták a hírt, hogy a négygyerekes édesanya, akinek már a korábbi szülései is rendkívül kockázatosak voltak, ismét gyermeket vállalna, és ezúttal is császármetszéssel hozná világra az immár ötödik gyerekét. De vajon miért kockáztat az énekesnő? Hiszen szárnyal a divattervezői karrierje. Nos, éppen ezért. David már nehezen viseli, hogy a felesége több időt tölt a cég ügyek intézésével, mint vele és a gyerekeivel. Pedig a 38 éves énekesnő majd megszakad, hogy egyben tartsa a családját. Rendszeresen ingázik Los Angeles és London között, mert divatcégének vezetése az angol fővároshoz köti, férje viszont még egy ideig a Los Angeles Galaxy csapatában focizik.

„A kicsi Harper születésével végre helyrebillent kapcsolata Daviddel, de az utazgatás a két kontinens között kikészíti Victóriát és a férjét” – árulta el egy ismerősük. „A még szinte karon ülő kislány szinte mindig édesanyjával tart, de nagyon rosszul viseli az időeltolódást. A három fiú, Brooklyn, Romeo és Cruz viszont iskolába jár, nekik maradniuk kell, de panaszkodnak, mert hiányzik nekik az anyjuk. Az édesanya gyakori távollétét egyre rosszabbul tűrik. Victoria belátta, nincs más megoldás, vissza kell költözniük Angliába, méghozzá együtt. Ez azonban nem történhet meg David beleegyezése nélkül, márpedig a férj hiúságát igencsak bántja, hogy felesége már jobban keres, mint ő.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.