Azt mondták, meddő mégis tíz gyereke született

Orvosai szerint azért nem esett teherbe két évig, mert egy petefészek-rendellenesség miatt meddővé vált. A nő alaposan rácáfolt a dokikra: a diagnózis óta tíz gyereket hozott világra - írja cikkében a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 19. bencze.aron

Orvosai szerint azért nem esett teherbe két évig, mert egy petefészek-rendellenesség miatt meddővé vált. A nő alaposan rácáfolt a dokikra: a diagnózis óta tíz gyereket hozott világra – írja cikkében a Borsonline.


Szörnyen el volt keseredve a brit Katrina Young, amikor a nőgyógyászától azt hallotta, hogy valószínűleg soha nem lehet saját gyereke. Akkor már két éve próbálkoztak a férjével, és valóban nem akart összejönni az áhított baba, írja a Daily Mail-re hivatkozva a bulvárlap.

Az orvos szerint policisztás ovárium szindróma okozta a terméketlenségét, és azt tanácsolták neki, fogadja el, hogy valószínűleg soha nem szülhet. Ennek már 17 éve, és az asszony azóta tíz gyerek boldog édesanyja. Legkisebb lánya, Nakita tavaly szeptemberben jött világra, a legidősebb gyerek már 17 múlt. Young pedig még mindig csak 36 éves.

„Alig voltam 16, amikor találkoztam a férjemmel, aki 18 évvel idősebb nálam. Azonnal tudtam, hogy egy csomó gyereket akarok tőle, mindketten nagy családra vágytunk” – mesélte a kezdetekről a tízgyerekes anya.

Ezért is fogadta el nehezen az orvosok diagnózisát. Nagyon el volt keseredve, és nem bízott igazán a sikerben, amikor szedni kezdett egy gyógyszert, amely a petefészekműködést serkentette. Ám láss csodát, a vágyott gyerek szinte azonnal megfogant. És azóta kilenc másik pici követte az elsőt!