Babát szeretne a Jóban Rosszban sztárja, de…

Súlyos dilemma elé állította az élet Cseke Katinkát: gyerek vagy karrier? Mióta a Jóban Rosszban színésznőjéhez beköltözött tunéziai szerelme, napirendre került a babakérdés, amiről nem egyformán gondolkodnak - írja a Bors.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 19. bencze.aron

Súlyos dilemma elé állította az élet Cseke Katinkát: gyerek vagy karrier? Mióta a Jóban Rosszban színésznőjéhez beköltözött tunéziai szerelme, napirendre került a babakérdés, amiről nem egyformán gondolkodnak – írja a Bors.


– Mivel Hassine-nek még nincs gyermeke, és csak harmincéves, önző lennék, ha azt mondanám, nem szülök neki. Ő egy másik világból jött, mármost akarná a kicsit, ennek azonban komoly anyagi akadálya van. Bár ő is dolgozik, én vagyok a családfenntartó – árulta el Katinka, aki ezért ódzkodik a gyerekvállalástól.

A bulvárlapnak elmondta azt is, hogy le kell ülnie a producerével megbeszélni a dolgokat. A TV2 sorozatának producere gyorsan megoldást kínált Katinka problémájára.

– A nézők és mi is nagyon megszerettük a Bodolai családot. Ha Katinka egy nap azzal állna elém, hogy gyermeket vár, megoldanánk a helyzetet. Akár azt is el tudom képzelni, hogy Böbe újabb gyermeknek ad életet – magyarázta Nagy Tamás.