Botrányok a királyi családban, amikről nem tudhattál

Nem mindenki olyan fenséges, mint azt hisszük.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. július 31. FemCafé

Meglepő botrányok

Megszokhattuk már, hogy a legnagyobb botrányok a legvisszafogottabb emberekről derülnek ki. Na, de mi van, ha a brit királyi személyekről van szó? Bizony a Windsor családfán is akadnak zavarbaejtő alakok. És nem, nem csak Harry hercegre gondolunk.

Károly herceg és Kamilla hercegné

Mikor Károly herceget és Kamilla hercegnét hivatalosan látják megjelenni, biztos mindenki egy konzervatív, szolid párra gondol. Nos, a galambpár 1992-ben minderre rácáfolt, mikor nyilvánosságra került egy kacér hangfelvétel, amelyen Károly Kamilla “tamponja szeretett volna lenni”. Elképzelni is rossz, milyen szörnyen kínos lehetett az udvarnak, de főleg Diananak.

Margit hercegnő

Erzsébet királynő hajdani húga sosem a komolyságáról vagy merevségéről volt híres. Nővére koronázásának idején beleszeretett egy 16 évvel idősebb férfiba. Sajnos nem mehetett hozzá, mert az illető elvált volt, máskülönben Margit hercegnőnek le kellett volna mondania címéről. Később viszont hozzáment Anthony Armstrong-Jones fótóművészhez. A házasságuk hamar tönkrement és az egészet végignézhette a nyilvánosság. Pletykáltak drogozásról, alkoholizmusról, megcsalásról, sőt, még Anthony szexualitásával kapcsolatban is. Végül mikor a hercegnő lebukott egy fiatal férfival, a férj kapott az alkalmon és elváltak. Egy lányuk született, azonban kiderült, hogy Anthony-nak még az esküvőjük előtt született egy gyermeke egy másik nőtől.

A cikk itt folytatódik!