Brad Pitt koffeinnal és cukorral ébreszti a gyerekeit

Elhivatott édesapa. Hat gyermek apukája, felelősségteljes szülő. De ha egyedül van, a reggeli ébresztést nem tudja másképp levezényelni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 03. bencze.aron

Elhivatott édesapa. Hat gyermek apukája, felelősségteljes szülő. De ha egyedül van, a reggeli ébresztést nem tudja másképp levezényelni.


Most tegye a szívére minden szülő a kezét, így ni, s mondja Brad Pitt után hangosan: egészséges életmódra nevelem a gyermekeimet! Majd a zsolozsma után mi felnőttek reggelire igyunk meg egy kávét, és lépjünk be a gyerekszobába. Hónunk alatt egy literes kólás üveggel.

Ha már itt tartunk, más dolgunk nincs is, mint elkiabálni, hogy: “Igyátok meg ezt a kólát! Igyátok meg ezt a kólát! Igyátok meg mindet. Most azonnal! Igyátok, igyátok, igyátok!” Nos, ha erre a mondatra azon nyomban nem pattannak ki a kölykök az ágyból, ott valami nagyon komoly baj lehet – ebben az esetben mindenképpen forduljunk orvoshoz!

Hangozzék viccesen a fenti történet, mégis tény, hogy a Brangelina házaspár gyermekei erre a mondatra ébrednek reggelenként – persze csak akkor, ha apa ébreszti őket. Az az apuka, aki párja, Angelina Jolie mellett az egészséges táplálkozás elkötelezett híve. Kivéve a reggelit, mert ilyenkor jól jön némi cukros, koffeines kiegészítő, amitől a gyerekek megtáltosodnak.

Persze minden családnak vannak ilyen “édes” titkai.
Miért is kellene csodálkoznunk azon, hogy egy amerikai színészpár gyermekei – bizonyos tekintetben – pont ugyanúgy élnek, mint az átlag amerikai gyerekek.