Britney Spears mégsem megy férjhez!

Britney Spears nemcsak az X-factor mentori székéből szállt ki a következő évadban, hanem vőlegénye Jason Trawick életéből is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 16. bencze.aron

Britney Spears nemcsak az X-factor mentori székéből szállt ki a következő évadban, hanem vőlegénye Jason Trawick életéből is.


Szinte borítékolható volt, ami Britney Spears énekesnő életében történt. Hivatalosan is megerősített források szerint az énekesnő és vőlegénye, Jason Trawick eztán külön utakon folytatják életüket. Szakítottak tehát, így kezdődik számukra 2013 januárja. Britney 2009-ben ismerte meg Trawicket, nem sokkal később már össze is költöztek. Akkor úgy tűnt, az énekesnő életébe a legjobb pillanatban ékezett a megbízhatóság és a tökéletes parti Jason személyében. Kapcsolatuk olyannyira megerősödött, hogy a fiú 2011 decemberében megkérte Britney kezét, és ő azonnal igent mondott. Jason egyébiránt Spears családjának kedvence volt, az énekesnő édesapja szinte saját fiaként tekintett leendő vejére. Spears apuka mindazonáltal óvatos is volt, lánya felett gyakorolt gyámsági jogairól nem mondott le teljes egészében Trawick javára, habár ezt a pár nagyon szerette volna. Trawicknek jutott osztályrészül Spears szerződéseinek ügyintézése. Eddig a pillanatig.

Törés a karrierben is

Britney épp most jelentette be, kiszáll az X-factor mentori székéből, majd egy nappal később hivatalosan is közzétette szakításukat. “Jason nagyon levert volt, hiszen felelősséget érez Britney iránt, és aggódik, hogyan is tud túljutni az amúgy labilis idegállapotban lévő énekesnő a szakítás tényén” – mesélte egy ismerősük. “Még mindig nagyon szereti Britneyt, de képtelen tovább elviselni azt a stresszt, amivel ez a kapcsolat egy ideje megterheli.

Britney Spears először 2004-ben ment férjhez gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, a frigy mindössze 55 óráig tartott. Az énekesnő még ugyanebben az évben Kevin Federline felesége lett, két közös fiuk van, a 7 éves Sean Preston és 6 éves Jayden James. Spears két hónappal második szülése után beadta a válókeresetet.