Brutális rablás: a 4 éves kisfiúra is fegyvert fogtak

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 05. bencze.aron

Pisztolyt fogott egy négy éves kisfiúra egy kegyetlen rablóbanda Pécsváradon. Símaszkban törtek be a családi házba, a szülőket összekötözték és megverték. Félmillió forintot találtak, azt elvitték. Az apa szerint a rablók saját egykori kollégái lehettek – olvasható a TV2.hu-n.


Rádai Zoltán azt mondja: pillanatok alatt történt minden, miután megkötözték őt és a feleségét, azonnal mentek az emeletre a kisfiáért. A gyereket a hónuk alatt vitték le az emeletről, majd az ő fejéhez is pisztolyt nyomtak. Az egész családot megviselte a támadás, a kisfiú felsír éjszakánként, nem mer egyedül aludni.

Rádai Zoltán szerint nem véletlenül választották őket a rablók. Valószínű, hogy korábban is voltak már náluk, tudták, hogy mi hol van a lakásban. Szerinte elképzelhető, hogy korábbi kollégái támadták meg.

Pécsváradon mindenki megdöbbent a brutális rabláson. Sokan azt mondják: félnek, mert egy hete egy másik házat is kifosztottak. A szomszéd úgy tudja: Rádaiék pénzt ajánlottak, ha segítenek megtalálni a támadóikat. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik, közleményt adtak ki, nyomoznak az ügyben.