Buli a kertben

Nincs is jobb, mint egy meleg tavaszi délután a kertben játszani a gyerekekkel. Itt van néhány szabadtéri játék, amit bárki megvalósíthat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. május 18. Családháló

Nincs is jobb, mint egy meleg tavaszi délután a kertben játszani a gyerekekkel. Itt van néhány szabadtéri játék, amit bárki megvalósíthat!


Szörnyetetés

Fessetek egy vászonra egy szörnyet, aminek kivágjátok a száját. Álljatok pár méter távolságra és próbáljatok kislabdát, vagy vízzel töltöt lufit átdobni a szörny száján!

Emberbuborék

Töltsetek meg egy nagyobb lavórt, vagy egy kis felfújható medencét szappanos vízzel. Állítsatok bele egy gyereket. Egy hullahoppkarikát nyomjatok a vízbe, miközben a gyerek bent áll a közepén. Húzzátok fel ketten két oldalról a karikát: hatalmas buborékfal képződik a bent álló delikvens körül!

Konzervtotem

Ne dobjátok ki az üres konzervdobozokat! Egy kis festék, némi kreativitás és egy bot segítségével ötletes totemeket készíthettek belőlük!

Vizes lufi-baseball

Nincs is annál viccesebb, mint amikor egy baseball ütővel eltaláltok egy vízzel telt lufit!

Bója

Ha van otthon néhány bójátok, esetleg vízzel / homokkal telt flakonotok, na meg karikátok, máris indulhat a célbadobós ügyességi játék!

Konfetti-kilövő

Vágjatok apró darabokra színes papírokat és rakjátok őket egy hengerbe. Rázzátok össze az egészet, majd egy határozott mozdulattal “lőjétek ki” a konfettiket! (Hogy ki szedi össze a fecniket, az persze más kérdés…)

Képek: Babble.com