Charlie, Varázsló, Szárnyas malac – programok a hétvégére

Születésnapok és szilveszteri előbulik jegyében telik az előttünk álló hétvége. A sok otthonülés után mozduljunk ki egy kicsit!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 28. szabo.daniel

Születésnapok és szilveszteri előbulik jegyében telik az előttünk álló hétvége. A sok otthonülés után mozduljunk ki egy kicsit!


Voca People
Budapest
Kongresszusi Központ
december 28. (péntek) 20.00
A Voca People tagjai kedves, barátságos űrlények, akiknek a csillaghajója kényszerleszállást hajt végre a Föld szokatlan környezetében, mert hajójuk különleges energiaforrása – a zenei harmónia – tartalékai kiürültek. A kedves lények megtanulják a bolygó szokásait és zenéjét, a közönség segítségével feltöltik a zene hajtóerejével járművüket.

Offline Music Festival 9
Budapest, Dürer-kert
december 28. (péntek), 20:00
Már megint eltelt egy fél év a legutóbbi Offline Music Festival óta. Most a szokásos téli etap jön, s ezúttal is az Ajtósi Dürer soron gyülekezik majd mindenki, akinek zsíros beatekre ver a szíve. Az idén is magyar hiphop krémjét állítják színpadra december 28-án, az OMF9-en.

Charlie 65
Budapest
Papp László Sportaréna
december 29. (szombat) 20.00
Horváth Charlie hazánk egyik legismertebb előadója, 65. születésnapja alkalmából jubileumi koncertet ad a Budapest Sportarénában. Azért is van nagy jelentősége ennek a jubileumi koncertnek, mert Charlie évek óta nem lépett az Aréna színpadára. A koncerten természetesen vendégként fellép Charlie pályafutásának fontos szereplője, Tátrai Tibor.

Óz, a nagy varázsló
Zenés mesejáték
Eger, Gárdonyi Géza Színház
december 29. (szombat) 15.00
(Remenyik Zsigmond bérlet)
Új előadás születik új szereplőkkel, új rendezői elképzelés szerint. A tervezett előadás szakmai kihívása: a mai gyerekközönség számára is korszerű és vonzó színházi előadást teremteni, megtalálni a magyar változatban a ma is és itt is érvényes mesei szituációk valóságtartalmát.

Szárnyas Malac Napok
Pécs, Bóbita Bábszínház
december 29-30.
A Bóbita Bábszínház immár hagyománnyá vált óévbúcsúztató családi napján, a Szárnyas Malac Napon ebben az évben a bábszínház épülete körül árusok kínálják portékáikat, benn a házban új zugok, kuckók tárulnak fel a gyerekek előtt, és az új zugokban különleges játékok, mesék várnak rájuk.

Fergeteges Előszilveszteri Manóbuli
Budapest, Manóbirodalom
december 30. (vasárnap) 15.00
Misi bohóc, vetélkedő, négylevelű tánc- és kocsonyafőző verseny és még sok minden más! A programot kézműves sarokkal tesszük színesebbé, ahol álarcot készíthetnek a gyerekek. Nem maradhat el a gyerekek kedvence, az arcfestés és a lufihajtogatás sem. Az Ó év búcsúztatása után együtt koccintunk, és így kívánunk mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

Omega 50 – Jubileumi koncert
Debrecen
Főnix Csarnok
december 30. (vasárnap) 20.00
A legendás együttes idén ünnepli 50 éves jubileumi fennállását. Csodás karriertörténete során az Omega szinte mindent elért, amiről egy magyar zenekar csak álmodhat. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, az év végén a két ünnep között, az ország keleti és nyugati részén is tartanak egy-egy turné zárókoncertet.