Családi Fesztivál és egyéb gyereknapi jóságok! – programajánló

Ez a vasárnap még inkább a gyerekekről szól, mint a többi, hiszen Gyereknap lesz. Olvassátok el programajánlónkat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. május 26. Családháló

Családi Fesztivál

A hétvége legnagyobb rendezvénye kétségkívül az a Családi Fesztivál, amely a Családok Budapesti Világtalálkozójának négynapos programsorozatát zárja. A programok május 28-án 9 órakor kezdődnek a Kodály Körönd-Andrássy út-Dózsa György úton. Lesz sütisütő-verseny, interaktív játékok, koncertek, hangszersimogató, Bújj, bújj, zöld ág! flash mobbal, 360 fokos videók vetítés és óriásbábok

Lesz Ringató a Kodály köröndi zenepavilonban, Virtuózok koncert, de fellép a Magyar Rádió Gyerekkórusa, a Kolompos együttes, Palya Bea, Szirtes Edina „Mókus” és Zenekara, valamint Marót Viki és a NOVA Kultúr Zenekar.

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

A Vasúttörténeti Parkban egész hétvégén tartanak a  programok: lesz Kolompos, Fabula, Apacuka, Kaláka és Ghymes is!

Gyereknap a Gozsdu Udvarban.

Kézműves foglalkozások, játszósarok, kisállat simogató, trambulin és arcfestés várja a családokat a Király utca 13-ban vasárnap 10 órától!

Gyereknap a Hatszín Teátrumban

A nemrég megnyílt Hatszín Teátrumban, (Budapest, VI., Jókai utca 6.) négy különböző program várja a családokat. A rendezvény ingyenes és 10-kor kezdődik.

Az előadások / foglalkozások:

Varázskard – Németh Luca bábelőadása

Kerekítő manó és a pipacsbalerinák – Manócska társulat előadása

Vitéz László menyecskét keres – Barna Zsombor előadása

Vajai Flóra interaktív kerekítő baba-mama foglalkozása

Playkid

Negyedik alkalommal rendezik meg a gyereknapi mulatságot a Millenárison nagy sikerrel. Változatos, kulturális, zenei programok, számtalan játéklehetőség, kifogyhatatlannak tűnő élménypark. Amellett, hogy az egész család szuperül szórakozik a gyereknapra birtokba vett miniállamban a szülők tájékoztatást kaphatnak az idei nyári táborlehetőségekről.

Időpont: május 27-28.

Ezer Lámpás Éjszakája az 56-osok terén és országszerte

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén 7. alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot. Az est fénypontjaként országszerte összesen 10 000 világító lufi repül magasba, hogy megmutassák az eltűnteknek a hazavezető utat..

FELLÉP:

14:00 Szabyest

14:40 ByTheWay

15:15 Opitz Barbara

16:00 Mocsok 1 Kölykök

17: 00 Curtis

18:00 New Level Empire

19:20 Hevesi Tamás és Barátai

20:30 Király Viktor

János Vitéz Mesefesztivál – Ráckeve (május 27­-28.)

Vidéken is majd minden településen rendeznek dzsemborit. Gyereknapon őszinte gyerekkacajtól lesz hangos Ráckeve is. Lesz kis vidámpark a Vadkacsa Strandon, hinták, dodzsem, ugrálóvár. Mesemondó verseny, mesejelmez verseny, homokvárépítés. A legenda szerint Petőfi Sándor János vitézének alakját a ráckevei Horváth N. Jánosról mintázta. A szervezők ezt a legendát szeretnék megőrizni a Mesefesztivállal.

Városi Gyereknap – Százhalombatta (május 28.)

Nap, mint nap tudatosítsuk gyerekeinkben mennyire fontosak nekünk. Szuper alkalom a gyereknap, hogy szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat. Erre nyílik nagyszerű lehetőség Százhalombattán is a Barátság Kulturális központ szervezésében. Családi programok, játszóház, kézműves foglalkozások és vidámpark várja a családokat.