Csányi Sándor apuka lesz?!

Kétszer is megtörténhet a csoda? Ahogyan Tenki Réka a valóságban is filmbéli partnere, Csányi Sándor párja lett, lehet, hogy a színésznő szerepe most is valósággá válik? Réka gyermekes anyát alakít a Nemzeti Színházban, s a próba során készült fotók több mint árulkodók… - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 20. bencze.aron

Kétszer is megtörténhet a csoda? Ahogyan Tenki Réka a valóságban is filmbéli partnere, Csányi Sándor párja lett, lehet, hogy a színésznő szerepe most is valósággá válik? Réka gyermekes anyát alakít a Nemzeti Színházban, s a próba során készült fotók több mint árulkodók… – olvasható a Best Magazinban.


Egy gyűrűvel kezdődött minden. Nők ezreinek tört össze a szíve, amikor tavaly februárban Csányi Sándor hosszú idő után felvállalta szerelmét, Tenki Rékát. Mindenkit meglepett a hír, hiszen senki sem gondolta volna, hogy nemcsak a Poligamy című filmben, hanem az életben is egy párt fognak alkotni. Az idő azonban, a rosszízű pletykák ellenére, őket igazolta. A színészvilágban mindenki arról beszélt, hogy a debreceni születésű lány jóformán megszelídítette Csányit. Pedig a színész úgymond »hadilábon állt a szerelemmel«. Lapunknak korábban így nyilatkozott: „Szinte képtelen vagyok kimondani valakinek azt, hogy szeretlek. Azt gondolom, az ilyen embernek, mint amilyen én vagyok, nem lenne szabad megnősülnie, hiszen hosszút távon boldogtalanságra ítélné a párját.

A történet folytatását keresse a Best-ben.