Csányi Sándor eljegyezte szerelmét?

Úgy tűnik, hogy Csányi Sándor ezúttal végleg révbe ért, hiszen a hírek szerint komolyan tervez tizenegy évvel fiatalabb szerelmével, aki a Katona József Színház egyik legígéretesebb tehetsége - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 21. bencze.aron

Úgy tűnik, hogy Csányi Sándor ezúttal végleg révbe ért, hiszen a hírek szerint komolyan tervez tizenegy évvel fiatalabb szerelmével, aki a Katona József Színház egyik legígéretesebb tehetsége – olvasható a Best Magazinban.


Ismerőseik szerint a színész már össze is költözött Tenki Rékával. Csányi Sándor nem titkolja tovább, hogy párra talált csinos kolléganője személyében. A Junior Prima-díjjal jutalmazott Tenki Réka ugyanis nemcsak a Poligamy című filmben alkot egy párt a harminchét éves színésszel, hanem a való életben is egymásra találtak. Sándor csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát a nyilvánosság előtt, a minap egy rendezvényre ugyanis már a párjával együtt érkezett. A szerelmesek visszafogottan viselkedtek a fotósok láttán, de nem lehetett nem észrevenni a lány kezét díszítő gyűrűt, a gesztusaik pedig minden szónál beszédesebben vallottak az összetartozásukról – írja a Best Magazin.