Csoda – Fekete és fehér ikerpár született

Óriási volt a csodálkozás a Hastingsi városi kórház szülészetén, amikor megérkezett Aliesha és Candice. Édesanyuk, Pamela Frazer pedig azzal viccelődik, hogy így legalább nem tudja összekeverni ikerlányait - írja a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 02. bencze.aron

Óriási volt a csodálkozás a Hastingsi városi kórház szülészetén, amikor megérkezett Aliesha és Candice. Édesanyuk, Pamela Frazer pedig azzal viccelődik, hogy így legalább nem tudja összekeverni ikerlányait – írja a Borsonline.


Candice Anne sötét bőrrel, fekete hajjal és sötét szemmel, míg Aleisha Lilly fehér bőrrel, szőke hajjal és világos szemmel jött a világra néhány hete. Ez azért különleges, mert a gyerekek szülei sötét bőrűek. Édesanyjuk, a harmincéves Pamela már szembesült néhány kínos kérdéssel lányaival kapcsolatban. Az emberek ugyanis megrökönyödve állnak a kicsik babakocsija felett.

– Egyáltalán nem bánom, hogy mindenhol ránk csodálkoznak. Számomra ez teszi őket még különlegesebbé – mondta Pamela, aki 37 éves férjével, a mérnök Oswalddal él. Mindkettőjük felmenői között többféle nemzetiség található. Pamela édesanyja jamaicai, afrikai, ír származású, édesapja zsidó. Oswald apja jamaicai, édesanyja pedig jamaicia-ír származású.

– Az orvosok azt mondták, hogy testvérek esetében elég gyakori, hogy ilyen esetekben különböző bőrszínnel születnek, de az ikreknél egy a millióhoz az esély – mondta Pamela, akinek van már egy hatéves fia is.

Az ikrekről készült fotót ide kattintva nézheti meg!