Csodálatos ultrahangfelvétel: “V” betűt formál kezével a magzat!

Egy 31 éves terhes nő Abigel Appleton készített egy 3D-s ultrahangos felvételt a magzatáról, hogy a családnak egy emléket szerezzen. Megdöbbenve észlelt, hogy a januárra esedékes pici fiáról készült felvételen William jól láthatóan egy "V" betűt, azaz a győzelem jelét formálta kezével. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 28. bencze.aron

Egy 31 éves terhes nő Abigel Appleton készített egy 3D-s ultrahangos felvételt a magzatáról, hogy a családnak egy emléket szerezzen. Megdöbbenve észlelt, hogy a januárra esedékes pici fiáról készült felvételen William jól láthatóan egy “V” betűt, azaz a győzelem jelét formálta kezével – írja a The Sun.


A II. világháború óta, és az azt követő 60-as évekbeli békemozgalmak során a föltartott “V” alakot formáló két ujj azt jelenti, “Victory”, azaz győzelem, vagy béke. Winston Churchill terjesztette el ezt a jelet a II. világháború idején, a későbbiekben teljesen összeforrott a nevével. Ezzel is vigyáznunk kell pl. Angliában, ahol, ha ezt a jelet úgy mutatjuk, hogy a tenyér és az ujjak befelé néznek, mert azt jelenti, hogy “dögölj meg”.