Divat a barna pocak? Celeb kismamák strandtippjei!

Azért, mert kisbabát várunk, még nem kell lemondanunk a nyaralás örömeiről! S hogy mi a strandoló kismama-divat Hollywoodban? Lehet szörnyülködni - vagy éppen ellesni a jobb trükköket!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 27. czefernek.lena

Azért, mert kisbabát várunk, még nem kell lemondanunk a nyaralás örömeiről! S hogy mi a strandoló kismama-divat Hollywoodban? Lehet szörnyülködni  – vagy éppen ellesni a jobb trükköket!


Hogy mennyit szabad napozni, ízléses-e megmutatni a növekvő pocakot, azt mindenki döntse el saját belátása szerint. Annyi bizonyos, hogy kismamaként sem kell lemondanunk a nyaralás adta örömökről, még akkor sem, ha történetesen vízpart után vágyunk.

Viszont a bevásárlólistánk ilyenkor óhatatlanul kiegészül egy terhes-fürdőruhával is, és az sem árt, ha nyári ruhából is többet pakolunk, kreatívabban válogatunk. Nézzük, hogyan csinálja mindezt néhány híres anyuka Jessica Simpsontól kezdve Gwen Stefanin és Victoria Beckhamen keresztül Pinkig és Helena Bonham Carterig!

Jessica Simpson maga osztotta meg ezt a márciusban készült fényképet növekvő pocakjáról, amelyet óvatosan véd a napfény elől!

Amint látható, Gwen Stefani is óvatos duhaj, ami a napozást és a pocakmutogatást illeti…

…az énekesnő féltve őrzi a 2008-ban világra jött csöppséget.

Pink még egy kalappal is megspékelte szerelését, mikor 2011-ben született kislányát hordta a szíve alatt.

Abban viszont nem vagyunk biztosak, vett-e magának mnövekvő méreteit követő fürdőruhát Helena Bohnan Carter. Tim Burton felesége, akiről a pancsolós kép még 2007-ben készült, mindig kedvelte az extravaganciát!

Victoria Beckham minden esetre olyannyira nem félti bőrét az elszíneződéstől,  hogy még napfürdőzni is kifeküdt a strandon néhány nappal a kicsi Harper Seven születése előtt.

Boris Becker felesége egyéb tekintetben sem szégyenlős…

…és nem rejti véka alá a pocakot Matthew McConaughey felesége sem!

Tori Spelling sem óvakodott a napsütéstől harmadik gyermekével a pocakban, ám az ő szerelése inább tűnik praktikusnak mint divatosnak…

Nicole Richie bőrén viszont mintha már látszódnának is a túlzásba vitt napozás nyomai!