Döbbenetes anyai felelőtlenség – Napokra otthon felejtette gyermekét!

18 hónap börtönre ítélték Natalie Terry-t (28). A nő öt napra magára hagyta hat éves kislányát, aki a kihűlt lakásban vízen, joghurton és chipsen élt - olvasható a Blikkben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 19. bencze.aron

18 hónap börtönre ítélték Natalie Terry-t (28). A nő öt napra magára hagyta hat éves kislányát, aki a kihűlt lakásban vízen, joghurton és chipsen élt – olvasható a Blikkben.


Megdöbbentő körülmények között tengette a kicsi lány a napjait. A sokat látott rendőröknek is összeszorult a szívük, mikor látták, hogy a gyermek egyetlen szórakozása a nappaliban lévő televízió volt. A szobák nagy része macskaürülékkel volt tele. Az első egyedül töltött éjszaka után a pici lány még elment iskolába, de miután édesanyja aznap este se jött meg, másnap már inkább otthon maradt.

A gyermek öt napig várta édesanyját, végül elkeseredésében átkopogtatott a szomszédokhoz, akik alig akartak hinni a fülüknek. – Anyu itt hagyott engem már öt napja, és nem jött haza – mondta szipogva.

Mikor a rendőrség előkerítette az édesanyát a nő csak annyit mondott; hogy igazából nem nagyon érdekelte, hogy mi van a gyerekkel. Azt azonban elismerte, hogy szeretett volna reggel, még gyermeke ébredése előtt a munkájából hazatérni.

A rendőrök ezután megkérdezték, hogy akkor miért tartott mindez öt napig, a nő csak annyit felelt: – Minden mást csináltam, pénzt kell keresnem, hogy eltartsam magunk, s ráadásul a munkahelyemen is helyt kell állnom.

A kislányt biztonságba helyezték a hatóságok, a nő 18 hónapos börtönbüntetését tölti.