Dobó Kata: Az anyaság megszépít!

Dobó Kata két hónappal azután, hogy életet adott kislányának, büszkén viselte a divatbemutató utáni partin azt az áttetsző ruhát, mely tökéletesen engedte láttatni idomait - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 09. bencze.aron

Dobó Kata két hónappal azután, hogy életet adott kislányának, büszkén viselte a divatbemutató utáni partin azt az áttetsző ruhát, mely tökéletesen engedte láttatni idomait – írja a Best Magazin.


A bulvárlap szerint nincs is mit szégyellnie, hiszen a színésznő soha nem volt még ilyen szép! Mint írják, egy híres magyar divattervező bemutatóján járt a Best magazin, ahol a meghívott sztárvendégek között ott volt Dobó Kata is. A színésznő most először mutatkozott a nyilvánosság előtt azóta, hogy két hónapja életet adott kislányának, Szofinak. Dobó Katát már évek óta a legnevesebb divatmagazinok is az egyik legszebb magyar színésznőként emlegetik, ilyennek azonban még soha nem látta senki. Kata ragyog a boldogságtól, látszik rajta, hogy élete legboldogabb időszakát éli. Róla valóban nem túlzás azt mondani, hogy a kislánya születésével élete álma teljesült. Nagyon csinos, bár még nem olyan vékony, mint volt a terhessége előtt – de őt most ez érdekli a legkevésbé. Sokkal fontosabb dolga van most annál, mintsem az, hogy naponta azon aggódjon, hogy mennyit mutat alatta a mérleg. Számára most egy a fontos: Szofi. „Ő egy tündér. Néha még most sem merem elhinni, hogy ez a kis szuszogó csomag az én kis angyali kislányom, pedig már több mint két hónapja itt van köztünk” – írja blogján a színésznő, és eszébe sem jut, hogy híres kolléganői példáját kövesse.