Dobó Kata: Szerelmes vagyok a kislányomba!

Megvolt Szofi első „fellépése”, ugyanis Dobó Kata és férje, Gulyás Levente a kislányukat is magukkal vitték a pécsi színházi találkozó nyilvános beszélgetésére - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 24. bencze.aron

Megvolt Szofi első „fellépése”, ugyanis Dobó Kata és férje, Gulyás Levente a kislányukat is magukkal vitték a pécsi színházi találkozó nyilvános beszélgetésére – írja a Best Magazin.


Kis késéssel kezdődött a program, mert a kismamának előbb meg kellett szoptatnia a gyereket. Katát bántotta, hogy megvárakoztatta a közönséget, arról híres ugyanis, hogy soha, sehonnan nem késik el. De amióta megszületett Szofi, ő a főnök, ő diktálja a napirendet. Nem is csoda, hiszen a színésznő sokat várt erre a babára. Kismama naplójában egyenesen így fogalmaz: „Szerelmes vagyok a lányomba! Hosszú percekig, sokszor órákig tudom nézni ezt a csodát. Ha fölé hajolok a kiságyban, ha »beszélgetünk« vele, ha zenét hallgatunk, fürdés közben, szóval azt kell mondanom, a nap nagy részében megajándékoz minket az ő határtalan jókedvével. Kommunikál mindenével, a kezeivel: amikor az álmosság kerülgeti, a szemét dörzsöli, meg kell zabálni, olyan cuki, amikor éhes, vagy fáradt, az öklét – sokszor mindkettőt – a szájába tuszkolja, amikor frusztrált, mert nem értjük, pontosan mit is akar, akkor ütögeti a karomat, miközben az ölemben tartom.”