Doktor Szöszi ismét kisbabát vár! (fotóval)

Reese Witherspoon kisbabát vár - értesült a US Weekly magazin. A színésznő egy éve házasodott össze Jim Toth-tal, s a párhoz közel álló forrás szerint máris szülői örömök elé néznek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 22. czefernek.lena

Reese Witherspoon kisbabát vár – értesült a US Weekly magazin. A színésznő egy éve házasodott össze Jim Toth-tal, s a párhoz közel álló forrás szerint máris szülői örömök elé néznek.


A US Weekly magazin riportja szerint Reese Witherspoon kisbabát vár férjétől, Jim Toth-tól, akivel alig egy éve házasodtak össze. A párhoz közeli forrás szerint a baba 12 hetes, és a szülők egyelőre nem tervezik a nyilvánosság előtt is bejelenteni a jövevény érkezését.

Egy közeli barát a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a baba érkezése tervezett, s “az időzítés tökéletes, Reese valósággal sugárzik”. 

A pár még tavaly márciusban házasodott össze a színésznő kaliforniai ranch-án. A Doktor Szöszi sztárjának egyébként már van két gyermeke a szintén színész Ryan Philippe-től. Úgy tűnik, hogy a 12 éves Ava és a 8 éves Deacon most új testvérkét kap.

Ha kíváncsi vagy a színésznőről készült “gyanús” fotóra, kattints ide.