Dr. Csókay András a sziámi ikrek szétválasztásáról

A decemberi Képmás nagyinterjújában dr. Csókay András idegsebész beszél istenkapcsolatáról, missziós orvoslásról, hálapénzről, a sziámi ikrek szétválasztásának feladatáról. A magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
képmás
2018. december 04. Képmás

Egy fiatal házaspár arról mesélt a Képmás újságírójának, miben kell még összecsiszolódniuk és miért járnak párterápiára; Philip Yancey amerikai író, a keresztény lelkiségi irodalom népszerű szerzője pedig a „Hol van az Isten, amikor fáj?” című könyve kapcsán arról, hogy mi mindent tanult az elmúlt években szenvedésről, fájdalomról, és milyen személyes tapasztalás vitte közelebb Istenhez.

Páczai Tamás riporter az Amigos a Gyerekekért egyesületnél járt, Szabó Bori pedig a karácsonyi készülődés közbeni fölösleges idegeskedéseinkről írt remek paródiát. Megtudhatjuk, hogy Joós Andrea biológiatanár és dr. Joós Károly orvos milyen forradalmi ötlettel segítenék a szívbetegek rehabilitációját; Osztovits Ágnestől pedig azt, hogy milyen szempontok szerint érdemes könyvajándékot választanunk családtagjainknak, barátainknak.

Lackfi János személyes élményét osztotta meg az isteni jelekről, Dér Katalin teológus pedig egy József Attila-idézet kapcsán írt Jézus születésének üzenetéről.