Egy kecske miatt törte lábát Halle Berry (fotóval)

Mi történik akkor, ha az ember gyereke kecskét hajkurászik Spanyolországban? Egyes esetekben még lábtörés is lehet a vége, ahogyan az Hale Berryvel esett meg a napokban…

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 01. czefernek.lena

Mi történik akkor, ha az ember gyereke kecskét hajkurászik Spanyolországban? Egyes esetekben még lábtörés is lehet a vége, ahogyan az Halle Berryvel esett meg a napokban…


Napokkal ezelőtt bejárta a világsajtót egy kép, ahol az Oscar-díjas színésznőt begipszelt lábbal tolják ki egy spanyol kórház kapuján. Hale Berry éppen legújabb filmje, a Cloudy Mountain forgatása miatt tartózkodik Mallorcán, s a Warner Brothers nyilatkozata szerint baleset érte a forgatási szünet alatt. Ám mindezidáig nem lehetett tudni, hogyan is történt a szerencsétlen eset.

A People magazinban azonban arról olvashatunk, hogy a balesetet valójában egy kecske okozta, aki igen nagy hatással lehetett Halle Berry három és fél éves kislányára. Nahla ugyanis amint meglátta a kecskét, utánaszaladt, s a tipegőt rögtön követte az aggódó anyuka is.

A baleset azonban akkor következett be, amikor már sikerült elkapni a természetimádó kislányt, s a színésznő visszafele indult szállásukként szolgáló villájukba a köves talajon, karján kislányával. Ekkor történt, hogy Halle Berry megbotlott egy sziklában s eltörte a lábát.

A szerencsétlen eset miatt most három hétig biztosan nem forgathat a színésznő, ugyanis ezidő alatt egyáltalán nem szabad lábra állnia.