Egy őszinte, vidám női hang Hollywoodból: Goldie Hawn, háromgyerekes szupersztár

Legújabb filmje kapcsán számos interjút adott a napokban Hollywood legszélesebb mosolyával bíró színésznője, Goldie Hawn!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
sztárok
2017. május 30. Családháló

Múlt héten került bemutatásra Goldie Hawn új filmje, a Snatched/Ó, anyám!, melyben a 71 éves Oscar-díjas színésznő Amy Schumer anyukáját játssza. Goldie, aki 1945-ben született Washington-ban, nagyon fiatalon, mindössze 25 évesen nyerte el az Oscar-díjat, A kaktusz virága című filmben nyújtott alakításáért. Két férje volt, Gus Trikonis (1969–1976) és Bill Hudson (1976–1980), akivel két közös gyermekük is született: a szintén színész Kate és Oliver Hudson. Harmadik párjával, Kurt Russell-lel azonban 1983 óta alkotnak egy párt és egy közös gyermekük is született, Wyatt.

A színésznő legutóbbi Harper’s Bazaar-ban olvasható interjújában mesélt többek között arról, hogy egyáltalán nem akar azért harcolni, hogy Hollywoodban jobban megbecsüljék az idősebb színésznőket. “Azt gondolod, hogy lehet harcolni a rendszer ellen? Hogy bebizonyíthatod, hogy 45 évesen is lehetsz szexi? Nem ezt nem veszik be. De emiatt nem szabad mérgeskednünk. Én nem vagyok egy haragos típus, mivel a harag egyáltalán nem vezet sehova sem.”

A színésznő többször, büszkén nyilatkozik arról, milyen szoros a családi kötődés: 5 unokájával és 3 gyermekével napi szinten tartják a kapcsolatot és mindig együtt nyaralnak, általában Görögországban és közösen síelnek Aspen-ben található családi faházukban.

 

via