Egyedi ajándékkísérők – így lesz személyesebb a karácsonyi ajándék

Néhány szívószál, vagy éppen pár szem mogyoró is segítségére lehet, ha különleges, személyes üdvözlőkártyát szeretne készíteni karácsonyi ajándékaihoz.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 16. Origo

Egy-egy ajándék érzelmi értékéhez rengeteget tud hozzáadni, ha az üdvözlőkártyát mi magunk készítjük. Ha van gyermeke, vele együtt „gyárthatja” ezeket az egyszerű, játékos kis kártyákat. Sőt, a legkisebbek által a nagyszülőknek készítendő ajándékkísérő maga lehet az ajándék is egyben.

 Házilag készített üdvözlőkártyával még személyesebb lehet az ajándék. Forrás: Origo

Házilag készített üdvözlőkártyával még személyesebb lehet az ajándék.
Forrás: Origo

A következő videókon többféle, nem csak karácsonyra, de más jeles napokra is talál hasznos tippet. Néhányat, ami nekünk a legjobban tetszett, külön is kiemeltünk. Nem kell hozzá más, csak színes papírok, némi karton, csomagolópapír, szép szívószálak, olló és ragasztó, meg persze színes filctollak.

Egyszerű és szép

Az első videóban a legkevesebb kézügyességet igénylő, egyszerű, de mutatós karácsonyi üdvözlőkártya-tartó elkészítését láthatja. Ez az aranyos kis boríték színes, karácsonyi csomagolópapírból készül. Egy-egy ilyen tartó elkészítéséhez kétféle, különböző színű csomagolópapírra lesz szüksége és egy ollóra, semmi másra:

Ha a rajzolás sem okoz gondot

A következőhöz már nagyobb kézügyesség szükségeltetik, egy kicsit kell tudni rajzolni is, de ne aggódjon, a lenti videó lépésről-lépésre mutatja, hogy mit, hogyan csináljon. Amire szüksége lesz: egy vékony, de tartós kartonlap, olló, kör-sablonokat is tartalmazó vonalzó -biztos emlékszik erre a remek eszközre az általános iskolából – illetve egy bankkártya, amit szintén sablonként használhat majd.

Még több ötlet az Origo oldalán!