Egymillió forintot kap a gyereke nevéért

A Los Angeles-i kismama, Natasha Hill még csak három hónapos terhes, de egy dolog miatt már biztosan nem kell majd aggódnia. Gyermeke nevét ugyanis kiválasztja helyette egy internetes névadószájt közössége, és mert Natasha ezt hagyja, a szájt 5000 dollárt, átszámolva 1 millió száznegyvenezer forintot fizet neki.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 04. bencze.aron

A Los Angeles-i kismama, Natasha Hill még csak három hónapos terhes, de egy dolog miatt már biztosan nem kell majd aggódnia. Gyermeke nevét ugyanis kiválasztja helyette egy internetes névadószájt közössége, és mert Natasha ezt hagyja, a szájt 5000 dollárt, átszámolva 1 millió száznegyvenezer forintot fizet neki – írja a  The Huffington Postra hivatkozva a hír24.


A szerencsés leendő anyukát, aki a név mellé 5000 dolláros pénzjutalmat is kap, a szájt 80 jelentkező közül választotta ki, akiknek előzetesen nyilatkoznia kellett arról, hogy mire költenék a pénzt. Natasha azt válaszolta, hogy kifizetné belőle a hitelkártya-tartozását, a fennmaradó összeget pedig gyermeke egyetemi tanulmányaira tenné félre.

Az oldal képviselőjét és társalapítóját, Lacey Molert meggyőzte a fiatal tanárnő őszintesége, ezért ő kapta meg a pénzt és az ajándéknevet is. Natasha egyébként nem aggódik amiatt, hogy gyermeke majd élete végéig egy internetes vicc áldozata lesz, mint mondja, bízik abban, hogy az emberek egy egyedi és kedves nevet választanak majd.

Persze az ötlet nem mindenkinek tetszik: egy Los Angeles-i keresztény szervezet egyenesen felelőtlennek nevezte Natashát és elítélte, amiért kiárusítja gyermeke nevét. Nem repes egyébként az édesapa sem: Natasha barátja attól retteg, hogy az internetezők a hecc kedvéért a legtöbb szavazatot valamilyen őrült névre adják majd.