Éjszakai fürdőzés is lesz a hétvégén – Programajánló

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 13. szabo.daniel


Misztrál Családi Nap – Nagymaros
július 14.
A hagyományosan 3 napos fesztivál, idén egy napos Családi Nappá szerveződött át. Szeretettel várnak mindenkit szombaton (július 14.) 9 óra 30-tól hajnali 2 óráig Nagymarosra!

Hegyen-völgyön lakodalom
Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér
Július 13. (péntek), 21:00
Július 14. (szombat), 21:00
A Hegyen-völgyön lakodalom, a Kossuth-díjas Novák Ferenc új bemutatója lesz. A produkcióban magyarországi és határon túli együttesek fergeteges lakodalmat kerítenek majd a dóm színpadára. Az előadás a 2012-es Szegedi Nemzetközi Néptáncfesztivál záróakkordja lesz.

Tízforrás Fesztivál
Hegykő és környéke
Július 13-22.
A szabadtéri fesztiválnak mindig különös vonzereje van. A fantáziát ebben a tíz napban nem kell kőszínházi falak közé szorítani, határt szó szerint csak a csillagos ég szab neki. Július 13-án gördül fel a szabadtéri színpad képzeletbeli függönye, hogy aztán tíz napon keresztül kiváló programok szórakoztassanak több ezer nézőt.

Gyulaffy Napok Csobáncért
Gyulakeszi , Csobánc Vára
Július 13-15.
Középkori vásári forgatag szombat napkeltétől vasárnap napnyugtáig. Kézművesek vására. Talpas és lovas vitézek felvonulása, erőpróbája. Ifjú sihederek palánkvár foglalója, fehérnépnek játszóház. Fölhágás a Csobáncra, szomjoltás a hegy levével. Estének közeledtével hírös zenészek, komédiások előadásai.

Keszthelyi Nyári Játékok
Keszthely, Festetics kastély
Július 6. – augusztus 18.

Idén 13. alkalommal rendezi meg a Centrál Színház a Festetics kastély kertjében a Keszthelyi Nyári Játékokat. Az idei év különlegessége, hogy csaknem kétszer annyi előadás lesz látható a Balaton-parti városban, mint az ezt megelőző években. Sőt, a Centrál előadásain kívül az Orlai Produkció és az Experidance előadásaival is találkozhatunk.

Szecska
Zenés Éjszakai Fürdőzés
Budapest, Széchenyi Fürdő
Július 14. (szombat), 22:30

Tavaly debütált zenés éjszakai programhelyszínként a budapesti Széchenyi fürdő. idén is eljött a nagy éjszakai csobbanás ideje: Szecska néven minden szombaton 22:30-tól zenés éjszakai fürdőzést tartanak a budapesti partikultúra legjobb dj-ivel a szabadtéri medencékben hajnalig.