Életveszélyes diéta várandósan!

Több amerikai és angol magazin szalagcímként közölte, hogy Katalin hercegnő várandós. A kis jövevény érkezése örvendetes hír, azonban Katalin hercegnő egészségével akadhatnak problémák - írja a sztárinfo.hu.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 17. bencze.aron

Több amerikai és angol magazin szalagcímként közölte, hogy Katalin hercegnő várandós. A kis jövevény érkezése örvendetes hír, azonban Katalin hercegnő egészségével akadhatnak problémák – írja a sztárinfo.hu.


A portál cikkében kitér arra is, hogy a hercegnő ugyanis nem hagyta abba szigorú diétáját és a várandósággal párosulva szépen lassan elszívta minden egyes energiáját. Vilmos herceg felesége már annyira gyenge, hogy november elsején, skóciai pihenése alatt hirtelen rosszul lett. Az orvos szigorú pihenésre kötelezte, azonban a hercegnő nem tartotta be az utasítást, ugyanis rengeteg hivatalos megjelenésen kell részt vennie. Katalin hercegnő gyengesége nem meglepő, ugyanis a Dr. Dukan által létrehozott diéta csak annyi ételbevitelt enged, hogy az még egy gyermeknek is kevés lenne. Éppen ezért az angol egészségügyi szervezetek a legveszélyesebb fogyókúrás módszernek nyilvánították – írja a sztárinfo.hu.