Eljegyezték Jennifer Anistont

Az amerikai bulvársajtó csordultig van a hírrel, miszerint Jennifer Anistont eljegyezte barátja, Justin Theroux. A leánykérésre augusztus 10-én, Theroux szülinapi buliján került sor, a pár körülbelül egy éve van együtt és úgy tűnik, ennyi idő elég volt számukra ahhoz, hogy elhatározzák, összekötik életüket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. augusztus 13. szabo.daniel

Az amerikai bulvársajtó csordultig van a hírrel, miszerint Jennifer Anistont eljegyezte barátja, Justin Theroux. A leánykérésre augusztus 10-én, Theroux szülinapi buliján került sor, a pár körülbelül egy éve van együtt és úgy tűnik, ennyi idő elég volt számukra ahhoz, hogy elhatározzák, összekötik életüket. A 43 éves Anistont, és a nála két évvel fiatalabb vőlegényét a nálunk hamarosan DVD-n megjelenő, Hippi-túra című filmben láthatjuk majd együtt.


A 41 éves Theroux között a Mulholland Drive-ból, a Charlie angyalai: Teljes gázzal főgonoszaként, és a Sírhant művek című tévésorozatból lehet ismerős, valamint a Trópusi vihar és a Vasember 2 forgatókönyvét is jegyzi. Aniston jelenleg a We’re the Millers című vígjáték forgatásán dolgozik, míg leendő férje a Zoolander folytatásával van elfoglalva, melynek forgatókönyvírói és rendezői feladatait is ő fogja ellátni. Kérdés, hogy a pár zsúfolt munkarendjébe mikor fog beleférni a közeljövőben a nagyszabású esküvő.