Eltilthatják gyerekeitől karácsonykor Brad Pitt-et – A színész aggódik, hogy nem ünnepelhet velük

Komoly esély van rá, hogy a Brad Pitt-et felügyelő pszichológus nem fogja engedélyezni a színésznek, hogy az ünnepek alatt meglátogassa csemetéit. A részletek!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 15. FemCafé

FILE - In this May 28, 2014 file photo, Angelina Jolie and Brad Pitt arrive at the world premiere of "Maleficent" in Los Angeles. Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt, bringing an end to one of the world's most star-studded, tabloid-generating romances. An attorney for Jolie Pitt, Robert Offer, said Tuesday, Sept. 20, 2016, that she has filed for the dissolution of the marriage. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File)

Brad Pitt nem karácsonyozhat a gyermekeivel?

Az 52 éves Brad Pitt aggódik, mert egyáltalán nem biztos, hogy a karácsonyt a gyermekeivel töltheti. A családot megfigyelő pszichológus ugyanis egyelőre még nem döntötte el, megadja-e erre a lehetőséget a színésznek. Pitt mostanában nagyon nincs jól, hiszen hamarosan exfelesége, Angelina Jolie hatására a bíróság havi négy alkalommal végez rajta drog-, és alkoholtesztet. Amennyiben az eredmény minden alkalommal negatív, a világsztár továbbra is kapcsolatban maradhat hat gyerekével. Egyébként úgy tudni, Brad arra a karácsonyozásra nem hivatalos, amit Angie tart majd a gyerekekkel. Ha van is esély rá, hogy az ünnepek alatt találkozhat velük, az nem ekkor lesz.

A cikk itt folytatódik!